Co. van de Kinghoweonderneming, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Kinghowe Enterprise Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Kinghowe Enterprise Co.,Ltd

1 2 3
Kinghowe Enterprise Co.,Ltd Kinghowe Enterprise Co.,Ltd Kinghowe Enterprise Co.,Ltd
Fabriek Workship Workship

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kinghowe
Jaarlijkse omzet : 200000-500000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : < 10%

Beperkt Co. van de Kinghoweonderneming. werd opgericht in de stad van Dongguan, de provincie van Guangdong. In 2004 nam Kinghowe in medische apparaten en instrumenten, en opstelling een dochteronderneming in Shenzhen in dienst.
Weldra, is de dochteronderneming primair in dienst neemt in vervaardiging en agenten diverse medisch apparaat en toebehoren.
Zoals wij, de laatste jaren met de economische ontwikkeling kennen, heeft medisch geproduceerd in China more and more aandacht van de verdelers over de hele wereld aangetrokken.
Zo, moet onze opdracht de medische opbrengst aanbieden-hoog - kwaliteit, redelijk in prijs, de uitstekende diensten aan de wereld. Maakte ons bedrijf het grootste aankoopplatform van worden in het buitenland aan China in de toekomst.
Kinghowe is uw eerste keus dat u de herverzekeringsopbrengst kunt kopen als u in medische instrumenten en toebehoren interesseerde.
Wij vertrouwen op wij zakelijke relaties met oude en nieuwe klant door onze non-stop inspanning kunnen vriendelijk vestigen.

Wij stemmen in warm met uw toetreden.

Onze Hoofdproducten: Spo2 sensor, ECG-kabel, Spo2-Uitbreidingskabel, electrocardiogramkabel en looddraad, IBP-kabel, NIBP-Manchet, eyecare-Phototherapy Masker, Beschikbare spo2-sensor, Beschikbaar NIBP-Manchet, Bloeddrukbuis, EEGkabel en leadwire, de omvormersonde van de V.S., B-Ultrasone klanksonde, Foetale TOCO-Sonde, Enz. voor Medische Geduldige Montior en ECG-eenheid ......

Ons Doel: De zorg voor het leven, gaat een gezond evangelie over.

 
Contactgegevens
Kinghowe Enterprise Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. David

Tel.: 86-755-28895519

Fax: 86-755-21976759

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)